Mijn Waslijn

Meer tijd voor gezelligheid!

Het uit handen geven van uw wasgoed is niet gemakkelijk. Dat begrijpen wij heel goed. Toch is dit soms noodzakelijk. Daarom hebben wij speciaal voor bewoners van zorginstellingen de persoonlijke wasservice Mijn Waslijn ontwikkeld. Wij zorgen ervoor dat uw waardevolle kleding met de beste zorg behandeld wordt. En u altijd voldoende schoon en fris textiel in de kast heeft liggen. 

Uw was, onze zorg

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we uw kleding het beste kunnen behandelen. Dat doen we met de allergrootste zorg in een wasserij bij u in de buurt. Met behulp van slimme techniek volgen we ieder kledingstuk tijdens het wasproces. Zo weten we precies waar uw kleding zich bevindt!

Direct starten met de was 

Na de aanmelding voor Mijn Waslijn ontvangt u een welkomstbox. In deze box vindt u vier persoonsgebonden waszakken, die voorzien zijn van uw persoonlijke naamlabel. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreide informatiefolder toegevoegd waarin alles staat wat u moet weten over Mijn Waslijn. Als u de welkomstbox heeft ontvangen, kunt u gelijk starten met het aanbieden van de was! 

Ik wil me aanmelden voor Mijn Waslijn
Video & Stappenplan

Hoe werkt Mijn Waslijn?

Mijn Waslijn

Uw voordelen

  • Wij nemen u de zorg voor de was uit handen! Zo houdt u meer tijd over voor gezelligheid.
  • Wanneer u uw was aanbiedt, voorzien wij uw kleding van een klein gepersonaliseerd labeltje. Zo weten wij altijd dat het uw eigendom is.
  • U kunt uw nieuwe kleding direct dragen en ongemerkt meegeven in uw persoonlijke waszak.
  • Al uw kleding en waszakken komen schoon bij u terug.

Snel en eenvoudig aanmelden

Aanmelden kan snel en eenvoudig via het onderstaande digitale aanmeldformulier. Als uw aanmelding voltooid is, krijgt u per mail een bevestiging toegezonden. Indien een machtiging tot automatische incasso noodzakelijk is, wordt dit aangegeven in de bevestiging en kan er vervolgens veilig een digitale machtiging gegeven worden*. 

*Of het machtigen via automatische incasso wel of niet noodzakelijk is, hangt af van de contractuele afspraken die zijn gemaakt tussen uw zorgorganisatie en de wasserij.

 

Aanmeldformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Voorletters*
Achternaam*
DD dash MM dash JJJJ

Wel of niet kiezen voor sokkennetten? Verder op deze pagina kunt u hier meer informatie over vinden.
Privacy voorwaarden*
We hebben uw gegevens nodig, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Wat wij hier precies mee doen? Lees het in ons privacy statement.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een kledinglijst voor Mijn Waslijn klanten

Zo heeft u altijd genoeg schone kleding in de kast

Als wij een deel van uw kleding behandelen wilt u natuurlijk wel voldoende kleding in de kast hebben om aan te trekken. Hoeveel heeft u dan precies nodig? In dit handige lijstje staat per type kledingstuk hoeveel u ervan nodig heeft om ervoor te zorgen dat u altijd genoeg schone kleding in uw kast heeft. 

Download de kledingadvieslijst
Uw was aanbieden

Sokkennetten, waar zijn ze voor?

Met de service van Mijn Waslijn zorgen we er ook voor dat uw sokken, panty’s en steunkousen weer schoon en fris bij u terugkomen. Daarvoor hebben we met ons blauwe sokkennet een handige en voordelige oplossing ontwikkeld, die ervoor zorgt dat u uw sokken eenvoudig kunt aanleveren. Op deze manier komen uw sokken altijd weer schoon én compleet bij u terug. Uw sokken blijven tijdens het was- en droogproces in het sokkennet. Daarom kunt u er zeker van zijn dat alles netjes bij elkaar blijft en er niets verloren kan gaan.  

Wij zetten gratis 4 sokkennetten voor u in, zodat u altijd voldoende netten in omloop heeft. U kunt bij uw aanmelding aangeven of u hier gebruik van wilt maken.  

 

Contact

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over Mijn Waslijn. Daarom zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar. 

Neem gerust contact met ons op!