Linnenkamerservice

Cure

Linnenkamerservice (FITS)

Onze FITS (Fully Integrated Textile Services) oplossingen zijn speciaal voor ziekenhuizen die het totaalbeheer van de linnenkamer- en logistieke textielwerkzaamheden uit handen willen geven. Met een FITS medewerker van CleanLease worden alle logistieke handelingen bij u op locatie verzorgd en geregeld. Denk aan het verzorgen van voorraadtellingen, de begeleiding van de KUA-uitgifte en hulp bij standaard taken zoals interne linnenlogistiek en de linnenvoorziening. Maar ook de gehele begeleiding van de inrichting van uw KUA en kledingbeheer behoort tot de mogelijkheden.   

Indien gewenst kan de medewerker volledig zelfstandig het beheer van uw linnenkamer vervangen en het verbruik analyseren. De FITS medewerker is een vast aanspreekpunt binnen het ziekenhuis en fungeert als schakel met onze organisatie. Van de chauffeur die het textiel ophaalt en bezorgd, tot de klantenservice en de wasserij. Een echte spin in het web die u volledig ontzorgd.   

Voor het overnemen van huidige linnenkamers binnen uw ziekenhuis maken wij een overgangsplanning waarin stapsgewijs de overdracht van taken is opgenomen onderbouwd met een open kostencalculatie.  

De voordelen van FITS:

U heeft direct grip op uw voorraad. Voorraden worden met minimaal 5 tot 20% gereduceerd, met als gevolg een mooie kostenbesparing.

  • Optimaal beheer van kleding, betere signalering en minder retouren.   
  • Minder klachten en een snellere afhandeling mocht er toch iets misgaat. U heeft een vast aanspreekpunt die de juiste routes binnen de organisatie kent.   
  • Hogere efficiency door flexibiliteit en lagere personeelskosten  
  • In sommige gevallen vervangt één FITS medewerker maar liefst twee van de medewerkers in uw linnenkamer.  
  • Bij onderbezetting kan een FITS-medewerker tijdelijk ingezet worden om uw team te versterken.  

Wilt u ook het tijdrovende proces van textielbeheer uitbesteden? Maak een efficiencyslag! Neem gerust contact met ons op voor uitgebreidere informatie. Onze adviseurs staan voor u klaar.