Over CleanLease

Wij zorgen ervoor dat u en uw klanten iedere dag beschikken over schoon, comfortabel en duurzaam textiel

CleanLease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. We leveren onze diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België. Altijd in de buurt, toegankelijk en betrokken. Als betrouwbare partner staan we naast onze klant en bieden we totaaloplossingen op maat. We streven naar een continue kwaliteitsverbetering, optimalisatie van de kosten over de gehele keten en verkleining van onze CO2 footprint. Samen maken we CleanLease iedere dag weer een beetje beter. Voor onze klanten, medewerkers en voor het milieu.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Missie

Met onze textielproducten en –services willen wij een onmisbare bijdrage leveren aan welzijn, gezondheid, comfort en beleving van onze opdrachtgevers, patiënten, cliënten en gasten.

Dit bereik je alleen met een uitstekende dienstverlening, steengoede service en scherpe tarieven. Als partner denken wij mee met onze klant én denken wij vooruit.

Visie

CleanLease is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van textielservices voor haar klanten in de segmenten Cure, Care en Leisure. Met ons landelijk dekkende netwerk van vestigingen zorgen wij ervoor dat u en uw patiënten, cliënten en gasten iedere dag opnieuw beschikken over schoon, duurzaam en comfortabel textiel en kleding.

Onze focus op product- en procesinnovatie, duurzaamheid en nauwe samenwerkingsverbanden in de hele keten zorgt ervoor dat CleanLease continu haar dienstverlening kan verbeteren en daardoor de beste partner is voor haar opdrachtgevers.

CleanLease is trots op de diversiteit en betrokkenheid van haar medewerkers. Zij maken het mogelijk dat we altijd leveren wat er van ons wordt verwacht. Daarom zorgen wij voor een aantrekkelijke en inclusieve werkomgeving waar onze medewerkers zich thuis voelen en zich verder kunnen ontwikkelen.

Kernwaarden

Certificeringen & keurmerken

Wij beschikken over alle benodigde certificaten, keurmerken en andere controles welke door middel van toetsingen uitgevoerd worden door onafhankelijke derden, waaronder: CERTEX, ISO 14001, ISO 9001, NEN-EN 14065, ISO 13485.

Bekijk hier al onze certificeringen & keurmerken
Join us!

Werken bij CleanLease

Bij ons werken de mensen die het verschil maken in duurzame textielverzorging. Hier is geen dag hetzelfde en ben je continu aan het schakelen, maar maak je ook impact. Met jouw inzet lever je een directe bijdrage aan de zorg of de beleving van mensen in een vakantiepark. Hoe bijzonder is dat!

Bij CleanLease zorgen we goed voor onze klanten, maar ook goed voor elkaar. We zijn een inclusief en divers bedrijf met meer dan veertig verschillende nationaliteiten. Iedereen is welkom en daar zijn we trots op.

Ga naar de Werken Bij CleanLease pagina

Bezoek ons CleanLab

Onze deuren staan altijd open om kennis te maken of te zien wat wij voor u kunnen betekenen. In ons interactieve CleanLab in Eindhoven krijgt u niet alleen een kijkje in onze wasserij, maar ook een overzichtelijke weergave van onze dienstverlening, logistiek en producten. Een onvergetelijke ervaring!

Maak een afspraak om het CleanLab te bezoeken