LEISURE

Gordijnenservice

De gordijnenservice van CleanLease is een totaalconcept voor het onderhouden van de raambekleding van uw vakantiewoningen. Dit kan variëren van vakkundige reiniging tot en met een compleet onderhoudsplan op maat, waarbij er een aparte logistieke stroom naar uw wensen wordt opgezet. Met onze mobiele service worden de gordijnen op locatie gewassen en kunnen deze tussen de 90 en 120 minuten weer teruggehangen worden in de kamers van de accomodatie!   

(Separatie)gordijnen en vitrage

Op basis van de voorgeschreven wasfrequentie en uw wensen, wordt er een jaarschema gordijnenonderhoud gemaakt. Volgens dit jaarschema verzorgt een vaste gordijnenservicemedewerker verschillende services:   

  • Afhalen en registreren van vuile gordijnen;   
  • Reparatie van losse zomen, plooien en knoopsgaten;   
  • Direct ophangen van schone bedgordijnen;   
  • Aanvullen van ontbrekende haken, runners en eindstops.

Lamellen

Wij kunnen ook het onderhoud van uw lamellen en jaloezieën verzorgen op locatie. Met een speciale reiniger kunnen wij uw lamellen dezelfde dag nog schoon en droog terug ophangen. Jaloezieën worden door middel van een ultrasone reinigingstechniek (op basis van geluidstrillingen) gereinigd.

RFiD techniek

Wanneer uw gordijnen of vitrage mee worden geleverd met het reguliere wasgoed, worden zij voorzien van een speciale RFiD-chip. Deze chip is niet zichtbaar of voelbaar in de stof, maar zorgt er wel voor dat precies inzichtelijk is welke gordijnen zich op welke locatie bevinden. Zo zorgen we ervoor dat de juiste gordijnen op de juiste plek terug worden gehangen!  

Contact

Op basis van uw wensen wordt een offerte op maat aangeboden zodat uw raambekleding ten alle tijden hygiënisch en representatief hangt. Meer informatie over onze service?

Klik hier om contact op te nemen met één van onze adviseurs