Leisure

Dagelijks genieten van fris en schoon textiel

In een vakantiepark draait het om een optimale gastbeleving. Wij hechten hier, net als u, veel waarde aan. Een goede nachtrust voor uw gast is belangrijk. Daarbij bent u altijd verzekerd van voldoende kwalitatief hoogwaardig textiel voor iedere wissel op uw vakantiepark. Met trots mogen wij al voor meer dan 260 vakantieparken het textiel verzorgen in Nederland, België en Duitsland.

Betrouwbaar

Laagseizoen of hoogseizoen? We halen uw gebruikte linnengoed op een afgesproken moment bij u op en leveren weer voldoende textiel bij u af. Week in, week uit. Dus ook tijdens de drukke vakantieperiodes. Al meer dan 100 jaar garanderen wij schoon en betrouwbaar linnengoed voor vakantieparken, zorginstellingen en ziekenhuizen. Volgens de laatste standaarden en certificeringen.

Persoonlijk

We kijken verder dan de verzorging van het textiel. Met onze persoonlijke aanpak en aandacht denken we met u mee. We brengen de wensen en behoeften van uw vakantiepark in kaart en bepalen met elkaar hoe we onze samenwerking het beste vormgeven. We geven professioneel advies en kennen de leisure markt als geen ander. Zo gaan we voor een langdurig partnerschap!

Duurzaam

Van inkoop van duurzaam textiel, het wassen van het linnen tot de levering op uw vakantiepark. Bij elke stap in het proces denken we na over hoe we dat zo duurzaam mogelijk kunnen doen. Samen met onze klanten, partners en leveranciers werken we aan een toekomstbestendige planeet en maatschappij. Zo dragen wij ons steentje bij aan uw Green Key certificering!

Parkgerichte dienstverlening

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is onze parkgerichte dienstverlening en ons persoonlijke contact. Onze service adviseur heeft frequent contact met de operationele contactpersonen op het park om verbeteringen, zoals bestelgedrag en voorraadbeheer door te voeren. Graag denken en helpen wij bijvoorbeeld ook mee om opslaglocaties zo optimaal mogelijk in te richten.

Huurlinnen

Altijd verzekerd van comfortabel en duurzaam textiel

Ons textiel is niet alleen mooi en lekker zacht, maar ook nog eens heel duurzaam. Dat geeft uw gasten een extra comfortabel gevoel! Het huren van linnengoed heeft veel voordelen. Zo hoeft u allereerst niet te investeren in textiel en is er geen overnameverplichting. Wij zorgen dat onze grote textielpool zowel kwalitatief als kwantitatief op orde blijft. Wij maken hiervoor gebruik van de laatste RFID technologie. Wij verzorgen naast bed- en badlinnen, ook bijvoorbeeld keukengoed.

Lees meer over huurlinnen

Wasservice

Hygiënisch schoon bedlinnen en badgoed, zonder omkijken naar de was

Uw gasten genieten van comfortabel textiel en u heeft meer tijd om een onvergetelijke ervaring te bieden! Wij wassen het huurlinnen op onze eigen waslocaties. Deze zijn voorzien van een modern machinepark, nieuwste technologie en we werken met betrokken medewerkers. In combinatie met ons uitgebreide wagenpark leveren wij de complete textielverzorging. Zo kunnen uw gasten altijd vertrouwen op schoon en hygiënisch textiel.

Lees meer over wasservice

Overige producten

Aanschaf van parkeigen ‘Green Key Approved’ producten

Bij ons kunt u ook uw overige textiel aanschaffen voor in de vakantiewoning! Wij bieden een uitgebreid assortiment van dekbedden, kussens en badjassen. Deze artikelen zijn zelfs Green Key Approved! Daarnaast leveren wij ook bedlopers en sierkussens, zodat u de slaapkamer nóg sfeervoller kunt maken.

Lees meer over overige producten

Gordijnenservice

Schone gordijnen voor een gezonde leefomgeving

Verzekerd zijn van schone en frisse gordijnen in uw vakantiewoningen? Wij bieden eenmalig of periodiek gordijnenservice aan. Met een mobiele unit worden de gordijnen op locatie gereinigd en weer keurig opgehangen, zelfs tijdens een wissel. Zien we oneffenheden? Geen probleem, waar nodig voeren wij gelijk reparatiewerkzaamheden uit!

Lees meer over gordijnenservice

CleanLease is uw complete adviespartner 

Wij zijn meer dan enkel een textielleverancier. Wij denken met u mee in iedere logistieke stap binnen het proces. Het distribueren, reinigen en weer retour leveren van uw wasgoed klinkt namelijk stukken eenvoudiger dan het daadwerkelijk is. Onze logistieke kennis onderscheidt ons binnen de markt en zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken over de logistiek binnen uw organisatie. Wij kunnen de distributie vanaf afdelingsniveau organiseren. Sterker nog, dit is precies waar wij goed in zijn. 

Waarom CleanLease?

  • Betrouwbare partner in wassen en textiel  
  • Duurzame en efficiënte bedrijfsprocessen  
  • Altijd in de buurt; duurzame mobiliteit
  • Totaaloplossingen die uw efficiency verhogen  
  • Voortdurende innovatie  
Onze klanten

Wij zijn trots dat deze organisaties al kozen voor onze textielservice:

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Wij zijn zowel telefonisch als online voor u bereikbaar. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Het pad naar duurzaamheid

Meten is weten

Hoe duurzaam is duurzaam? We vinden het belangrijk om te weten wat onze impact is én hoe we die nog verder kunnen verbeteren. Daarom laten we onze impact op het klimaat jaarlijks meten. Het resultaat van onze inspanningen kunt u teruglezen in ons jaarlijkse MVO-verslag.

Green Key Logo
CleanLease gaat voor groen Logo

Met ons duurzame textiel dragen wij bij aan de realisatie van uw Green Key certificering:

  • Duurzaam wasproces
  • Duurzaam textiel
  • Duurzaam transport
  • Duurzame samenwerkingen

Lees meer over onze duurzame textielservice

Innovatie & ontwikkeling

Zo werken we slimmer én efficiënter samen

Samen met onze klanten, partners en leveranciers werken we aan innovatieve projecten, bouwen we aan duurzame productlijnen en zetten we slimme technologieën in om u nu, en in de toekomst, optimaal van dienst te zijn.

Lees meer over onze innovaties