Care

Linnenkamerservice (FITS)

Onze FITS (Fully Integrated Textile Services) oplossingen zijn speciaal voor organisaties die het totaalbeheer van de linnenkamer- en logistieke textielwerkzaamheden uit handen willen geven. Met een FITS medewerker van CleanLease worden alle logistieke handelingen bij u op locatie verzorgd en geregeld. Denk aan het verzorgen van voorraadtellingen, interne logistiek van het linnen en distributie van het persoonsgebonden goed tot in de kast van de cliënt. 

 

Persoonlijke service

Indien gewenst kan de medewerker volledig zelfstandig het beheer van uw linnenkamer vervangen en het verbruik analyseren. De FITS medewerker is het aanspreekpunt voor cliënten en organisatie. Van de chauffeur die het textiel ophaalt en bezorgd, tot de klantenservice en de wasserij. Een echte spin in het web die u volledig ontzorgd.

De voordelen van FITS:

U heeft direct grip op uw voorraad. Voorraden worden met minimaal 5 tot 20% gereduceerd, met als gevolg een mooie kostenbesparing.

  • Minder klachten en een snellere afhandeling mocht er toch iets misgaat. U heeft een vast aanspreekpunt die de juiste routes binnen de organisatie kent.
  • Hogere efficiency door flexibiliteit en lagere persooneelskosten.
  • In sommige gevallen vervangt één FITS medewerker maar liefst twee van de medewerkers in uw linnenkamer.
  • Bij onderbezetting kan een FITS-medewerker tijdelijk ingezet worden om uw team te versterken.

 

Maak een efficiencyslag! Wilt u ook het tijdrovende proces van textielbeheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor uitgebreidere informatie. Wij staan voor u klaar.