LEISURE

Overige producten

Bij ons kunt u ook uw overige textiel aanschaffen voor in de vakantiewoning! Wij bieden voor uw gemak een uitgebreid assortiment van dekbedden, kussens en badjassen. Deze artikelen zijn zelfs Green Key approved! Daarnaast leveren wij ook bedlopers en sierkussens, zodat u de slaapkamer nóg sfeervoller kunt maken. Al uw textiel dus onderbracht bij één partner.

Dekbedden

Een goed dekbed geeft uw gasten een comfortabele nachtrust. CleanLease biedt dekbedden aan in de kwaliteit en afmeting van uw keuze. Speciaal voor de vakantieparken hebben wij dekbedden die het Green Key Approved label mogen dragen. Uiteraard is het dekbed geschikt om industrieel te laten reinigen.

Hoofdkussens

Voor een goede nachtrust maakt het hoofdkussen het verschil. CleanLease biedt kussens aan in de kwaliteit van uw keuze. Speciaal voor de vakantieparken hebben wij kussens die het Green Key Approved label mogen dragen. Uiteraard is het kussen ook geschikt om industrieel te laten reinigen.

Badjassen

Na een warme douche je heerlijk wikkelen in een zachte badjas. Onze badjassen zijn niet alleen mooi en zacht, maar beschikken ook over het GRS-keurmerk. Dit betekent dat de badjas uit minstens 50% gerecycled materiaal bestaat. Zacht voor uw gast, goed voor het milieu. Wilt u een badjas met gekleurde piping of logo er op? Ook dit is mogelijk!

Bedlopers en sierkussens

Uw gastenkamer niet alleen comfortabel, maar ook huiselijk en sfeervol maken? Met onze bedlopers en sierkussens, maakt u iedere ruimte persoonlijk. Kiest u voor de kleuren van uw huisstijl of een andere eigentijdse kleurencombinatie? Denk aan een eigen ontwerp met uw logo of slogan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mix & match erop los!

RFID

Het aanbrengen van RFiD-chips in parkeigen artikelen zoals kussens en dekbedden heeft veel voordelen. Door gebruik te maken van de functionaliteit zoals het registreren van het aantal wasbeurten en de omloopsnelheid per artikel, kunnen wij u altijd relevante informatie geven. Hierdoor is onder andere de fysieke aanwezigheid van de eigendomsartikelen inzichtelijk (op het park of in de wasserij) maar kan er daarnaast ook worden gestuurd op het hygiëneproces op een park. Hoe vaak is een kussen gewassen en wanneer is een specifiek dekbed voor het laatst goed gereinigd?