Persoonsgebonden goed

Het welzijn van uw cliënten staat centraal. Goed onderhoud van het persoonlijke textiel van uw cliënten is hierin een belangrijk, maar ook een tijdrovend onderdeel. Met ons dienstverleningsconcept Mijn Waslijn ontzorgen wij uw organisatie hierin vanaf het moment van aanmelden tot, indien gewenst, de rechtstreekse communicatie en facturatie naar de cliënt of mantelzorger.

Mijn Waslijn, hoe werkt het?

Mijn Waslijn werkt snel en eenvoudig. Nadat een bewoner is aangemeld ontvangt hij of zij via de post een Welkomstbox. In deze Welkomstbox zitten, naast de informatiebrochure, 4 gepersonaliseerde waszakken, die gebruikt kunnen worden om de vuile was in aan te bieden. CleanLease zorgt ervoor dat alle was weer schoon en gemerkt terugkomt bij de juiste bewoner. Dit kan met een chip of een barcode. 

Alle artikelen worden netjes verwerkt en op bewonersniveau, samen met een pakbon en de gewassen waszak, geretourneerd.  

Zoals in het schema weergegeven wordt zowel uw organisatie als de cliënt, familie, mantelzorger en zorgmedewerker volledig ontzorgd met Mijn Waslijn. De dienstverlening kost minder tijd, aanmelden is eenvoudig en de bewoner kan direct de gedragen kleding inleveren voor de was. Alleen artikelen die daadwerkelijk worden gebruikt of gedragen hoeven voorzien te worden van een merkje. Geen onnodige kosten, wel zo efficiënt. Bovendien wordt de kans op het zoekraken van kleding hiermee aanzienlijk kleiner.  

Deze methodiek, waarbij er een ingangscontrole op aanwezigheid van een chip/barcode plaatsvindt, heeft vele voordelen voor uw organisatie, cliënten en medewerkers.

 

Voordelen voor uw organisatie

 • Geen tijd besteden aan invulformulieren voor het merken van kleding.
 • Geen merkprocedure meer (intern of extern).
 • Geen beslommeringen rondom ontvangen ongecodeerde artikelen.
 • Geen doorlopende controle nodig op ongecodeerde kleding.

Voordelen voor uw cliënten

 • Aanmelden gaat snel en eenvoudig.
 • Kleding kan ongecodeerd direct gedragen en ingeleverd worden.
 • Minder kans op vermissingen, want alle kleding is voorzien van een label.
 • Minder labelkosten aangezien minder kleding onnodig wordt voorzien van een label.

Verpakking persoonsgebonden was 

Al het gewassen persoonsgebonden goed wordt op client niveau gesorteerd en gevouwen in de persoonlijke Mijn waslijn waszak afgeleverd. De pakketjes zijn voorzien van een pakbon. Delicate bovenkleding wordt keurig hangend, ook op cliëntniveau gesorteerd en geleverd. De bovenkleding is eveneens voorzien van een pakbon.  

Sokkennetten

Voor het inzamelen en terug leveren van de sokken, (knie-)kousen, steunkousen en panty’s maken wij gebruik van een sokkennet, welke voorzien is van een codering. Doordat deze artikelen gedurende het gehele (was-)proces in de netten blijven zitten, voorkomen we vermissingen. Daarnaast hoeven de artikelen uit het sokkennet niet gecodeerd te worden, wat zorgt voor een kostenbesparing.  

Goed om te weten 

Zorgmedewerkers hoeven geen aanmeldprocedure te doorlopen voor nieuwe bewoners. Daarnaast is er ook geen tussenkomst van de administratie. Alle contact met de cliënten gaat rechtstreeks via CleanLease. Wilt u nog verder ontzorgd worden op het gebied van textielverzorging en beheer? Dan is een FITS medewerker van CleanLease misschien wel iets voor uw organisatie. 

Lees hier meer over linnenkamerservice

Cliënt Contact Centrum

Voor uw cliënten is ons Cliënt Contact Centrum altijd bereikbaar. Zonder tussenkomst van uw organisatie. Dat is wel zo efficiënt en gemakkelijk. De ervaren medewerkers van ons Cliënt Contact Centrum zijn getraind om uw cliënten zo kundig en vriendelijk mogelijk te helpen. Alle informatie voor cliënten kunt u vinden op de pagina Mijn Waslijn. 

Ga naar Mijn Waslijn

Kwalitatief textiel met slimme techniek

Met onze RFiD-chips in het textiel weten we op ieder moment precies waar het textiel zich bevindt. Maar ook hoe vaak het artikel al is gewassen. Zo kunnen we het textiel optimaal beheren. Geen zorgen, deze technologie zit in de zoom verwerkt. Daarom is deze nauwelijks te zien!

Lees hier meer over linnenkamerservice
Het pad naar duurzaamheid

Niet dromen, maar doen!

Duurzaam ondernemen bij CleanLease is niet alleen dromen, maar vooral DOEN. Om overzichtelijk en transparant te maken wat onze prestaties zijn op het gebied van duurzaamheid, hebben wij onze MVO activiteiten gebundeld in een rapport dat door het MVO register Nederland is geverifieerd.

Lees het volledige rapport hier

Met ons duurzame textiel dragen wij bij aan:

 • Duurzaam wasproces
 • Duurzaam textiel
 • Duurzaam transport
 • Duurzame samenwerkingen