Huurlinnen

Uw cliënten voelen zich prettiger en comfortabeler in een omgeving die zij als hygiënisch schoon ervaren. De reiniging van het linnengoed is daarin van groot belang. Een schoon en fris bed geeft cliënten een lekker gevoel tijdens het verblijf in uw zorginstelling. Wij staan voor veilig en hoogwaardig kwalitatief (huur)linnen dat ook nog eens ontzettend duurzaam is. Wij zorgen ervoor dat u altijd voldoende textiel op voorraad heeft. Daarnaast zorgen onze acht gespecialiseerde linnengoed wasserijen voor continuïteit in de roulatie van uw textiel.

Normleveringen

Bij huurlinnen horen normleveringen. Dit zijn vaste hoeveelheden textiel per artikel per afdeling, per leveringsdag. Wanneer u klant bij ons wordt, beginnen we met het vaststellen of overnemen van het huidige verbruik van het bed-, bad- en huishoudlinnen en het verschoningsprotocol. Hier wordt natuurlijk rekening gehouden met de zorgzwaarte van de cliënt.

Om de voorraden, en hiermee de kosten, in de hand te houden, wordt er wekelijks op een vaste dag een voorraadtelling gehouden. Deze handeling kost uw organisatie slechts enkele minuten tijd. Uiteraard is het naast het afbestellen van artikelen ook mogelijk om volgens dezelfde werkwijze extra artikelen bij te bestellen. Bij de levering van de artikelen ontvangen de afdelingen een pakbon met hierop de naam van de locatie, de afdeling, de kostenplaats en de aantallen van de geleverde artikelen. Inzichtelijk en transparant!

Tellingen via internet

Voor het doorgeven van de voorraadtellingen wordt gebruik gemaakt van een module voorraadbeheer met internettellen of de tel app. Vooraf is per afdeling vastgelegd welke artikelen er geleverd en dus geteld kunnen worden.

Het verzorgen van tellingen via internet heeft grote voordelen:

  • Niet afhankelijk van één persoon, maar intern decentraal te gebruiken.
  • Tellingen kunnen doorgegeven worden vanaf elke willekeurige werkplek welke over een internetverbinding beschikt.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken.
  • Invoer direct in het wasserij softwaresysteem zonder handmatige herinvoeren van de gegevens, dus minder kans op fouten.

GRS-textiel

Ons bad- en bedtextiel is GRS gecertificeerd. GRS staat voor Global Recycled Standard, een norm die de aanwezigheid en hoeveelheid gerecycled materiaal in weefsels verifieert en de stroom van grondstoffen van de bron tot het eindproduct volgt. Het is een internationale, vrijwillige, volledige productnorm die eisen stelt aan certificering door derden van gerecyclede inhoud, chain of custody, sociale en milieupraktijken en chemische beperkingen. Het GRS-certificaat is alleen van toepassing op stoffen die meer dan 50% gerecyclede vezels bevatten. Wij zijn trots op ons textiel, dat niet alleen goed is voor uw cliënten maar ook voor onze wereld!