CURE

Schoon en comfortabel textiel  

Wij weten hoe belangrijk hygiënisch schoon textiel is om goede zorg te kunnen bieden. En hoe prettig het is om hier geen omkijken naar te hebben. Met onze Groene OK lijn maken we impact. Samen zorgen we voor besparingen in energiekosten, de uitstoot van CO2 en de enorme afvalberg. De toekomst is groen!  

Ontzorgen

We halen uw gebruikte linnengoed op de afgesproken tijd bij u op en leveren het weer schoon bij u af. Al meer dan 100 jaar verzorgen we linnengoed en dienstkleding voor vakantieparken, zorginstellingen en ziekenhuizen. Dat doen we volgens de laatste hoogwaardige standaarden en certificeringen.  

Persoonlijk

We kijken verder dan de verzorging van het textiel. Met onze persoonlijke aanpak denken we met u mee en zorgen we dat we het uw patiënten zo comfortabel mogelijk maken. We brengen de wensen en behoeften van uw ziekenhuis in kaart en bepalen met elkaar hoe we onze samenwerking het beste vormgeven.  

Duurzaam

Van het wassen van uw textiel tot levering aan de deur. Bij elke stap in het proces denken we na over hoe we dat zo duurzaam mogelijk kunnen doen. Een goed voorbeeld hiervan is het textiel dat wij ontwikkelen voor de Groene OK. Samen met onze klanten, partners en leveranciers werken we aan een toekomstbestendige planeet en maatschappij.   

Samen de zorg verduurzamen

CleanLease ontwikkelt steeds meer nieuwe producten en diensten vanuit een circulaire visie. Met onze Groene OK lijn beschikt u niet alleen over hygiënisch schoon, maar ook over duurzaam en herbruikbaar gesteriliseerd textiel. Daarmee besparen we in vergelijking met disposables niet alleen een enorme afvalberg, maar dragen we bij aan een forse energiebesparing en CO2-reductie.

Lees meer over De Groene OK

OK Diensten

Reusable gesteriliseerd OK-textiel

Vervoeren, sorteren, reinigen en zelfs steriliseren. CleanLease verzorgt het gehele proces als integrale textielverlener. Alles onder één dak, zodat wij u op het gebied van textiel én OK-kleding volledig kunnen ontzorgen. De High- en Standaard performance operatiejassen en patiëntenafdekmaterialen worden onder geconditioneerde omstandigheden behandeld en volledig gesteriliseerd. Onze sterilisatie unit is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitsnormeringen. 

Lees meer over onze OK-diensten
Linnenkamerservice (FITS)

Complete textielverzorging op locatie 

Wilt u volledig ontzorgd worden op uw locatie met betrekking tot het textiel? Dan is ons FITS (Fully Integrated Textile Services) concept een goede oplossing voor uw organisatie. Met een FITS medewerker van CleanLease worden alle logistieke handelingen bij u op locatie verzorgd en geregeld. Voor vele ziekenhuizen voeren wij al interne diensten uit die in relatie staan tot textielverzorging. Denk daarbij aan het verzorgen van voorraadtellingen, de begeleiding van de KUA-uitgifte en hulp bij standaard taken zoals interne linnenlogistiek en de linnenvoorziening. Zelfs de gehele begeleiding van de inrichting van uw KUA en kledingbeheer is mogelijk.

Lees meer over linnenkamerservice
Dienstkleding

Aan het werk in hygiënisch schone dienstkleding

Verhuur, reiniging en beheer van dienstkleding is één van onze specialismen. Ons team kijkt samen met u naar de best passende oplossing voor uw organisatie. Optimale beschikbaarheid op basis van insteekadvies zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd in comfortabele schone kleding aan het werk kunnen. Dankzij onze nauwe samenwerking met leveranciers van kleding en kleding uitgiftesystemen in combinatie met actief kledingbeheer, beschikken uw medewerkers over representatieve, hygiënische dienstkleding die in de juiste maat voor hen beschikbaar is. 

Lees meer over dienstkleding
Huurlinnen

Schoon linnengoed altijd binnen handbereik

Verzorg uw cliënten met hoogwaardig, duurzaam en comfortabel bed- en badtextiel. Door het linnengoed bij ons te huren bent u verzekerd van een optimale voorraad. Zo heeft u op elk moment van de dag de beschikking over voldoende hygiënisch schoon textiel in uw ziekenhuis of kliniek. Al ons textiel is duurzaam gecertificeerd gebaseerd op een langere levensduur.

Lees meer over huurlinnen
Gordijnenservice

Frisse gordijnen, schone leefomgeving

De totaaloplossing voor gordijnenonderhoud binnen uw organisatie. Met onze gordijnenservice verzorgen wij een totaalconcept voor het onderhouden van uw gordijnen en vitrages. Wij ontzorgen u volledig op dit gebied. Raambekleding kan meegeleverd worden met uw gewone was, of u kunt kiezen voor onze gordijnenservice op maat. We kunnen zelfs reinigen op locatie verzorgen.  Door middel van moderne techniek kunnen uw gordijnen op basis van GPS uitlegbare chips weer op de juiste plaats terug worden gehangen. Bijzonder handig voor grote gebouwen met veel ramen!

Neem contact met ons op voor meer informatie

CleanLease is uw complete adviespartner 

Wij zijn meer dan enkel een textielleverancier. Wij denken met u mee in iedere logistieke stap binnen het proces. Het distribueren, reinigen en weer retour leveren van uw wasgoed klinkt namelijk stukken eenvoudiger dan het daadwerkelijk is. Onze logistieke kennis onderscheidt ons binnen de markt en zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen denken over de logistiek binnen uw organisatie. Wij kunnen de distributie vanaf afdelingsniveau organiseren. Sterker nog, dit is precies waar wij goed in zijn.  

 

Waarom CleanLease?

  • Betrouwbare partner in reinigen en textiel  
  • Duurzame en efficiënte bedrijfsprocessen  
  • Altijd in de buurt; duurzame mobiliteit
  • Totaaloplossingen die uw efficiency verhogen  
  • Voortdurende innovatie  

 

Contact opnemen

We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over onze diensten of producten. Daarom zijn wij telefonisch en online voor u bereikbaar.  

Heeft u ook al gekeken bij onze veelgestelde vragen?

Het pad naar duurzaamheid

Meten is weten

Hoe duurzaam is duurzaam? We vinden het belangrijk om te weten wat onze impact is én hoe we die nog verder kunnen verbeteren. Daarom laten we onze impact op het klimaat jaarlijks meten en keuren. Het resultaat ziet u bij steeds meer van onze producten en in ons jaarlijkse MVO-verslag. 

  • Duurzaam wasproces
  • Duurzaam textiel
  • Duurzaam transport
  • Duurzame samenwerkingen

Lees meer over onze duurzame textielservice

Innovatie & ontwikkeling

Zo werken we slimmer én efficiënter voor uw ziekenhuis

Samen met onze klanten, partners en leveranciers werken we aan innovatieve projecten, bouwen we aan een duurzame productenlijn en zetten we slimme technologieën in om u nu en in de toekomst optimaal van dienst te zijn. 

Lees meer over onze innovaties