HUURLINNEN

Luxe en comfortabel huurlinnen voor iedere gast

Met ons zachte en duurzame textiel geeft u iedere gast het ultieme vakantiegevoel zonder zelf te investeren.

Duurzaam geproduceerd linnen  l  Gemaakt van stevig en heerlijk zacht katoen  l  Duurzaam gereinigd en vervoerd  l  Hygiënisch schoon volgens de laatste standaarden  l  Aangenaam zacht met een luxe uitstraling  l  Altijd genoeg schoon linnen in huis

Bedlinnen

Heerlijk in slaap vallen onder fris en schoon zacht beddengoed. Dat maakt het aangename verblijf van uw gasten helemaal af. Speciaal voor vakantieparken hebben we diverse textiellijnen ontwikkeld. We vertellen u hier graag meer over tijdens een persoonlijke afspraak.

Badgoed

Als gast wil je kunnen genieten van zachte en schone handdoeken. Voor het badtextiel hebben wij een divers aanbod – van comfort naar luxe. Al het badgoed heeft het GRS- duurzaamheidskeurmerk. Met badmatten en saunalakens heeft u alles compleet voor een ontspannen verblijf in de badkamer.

Keukentextiel

Keukenhanddoeken en theedoeken voor een vakantiewoning moeten sterk en vlekkeloos schoon zijn. Wij bieden u diverse mogelijkheden aan. Het keukengoed van CleanLease straalt in iedere keuken!

Kwalitatief textiel met slimme techniek

Met onze onzichtbare RFiD-chips in het textiel weten we op ieder moment precies waar het textiel zich bevindt. Maar ook hoe vaak het artikel al is gewassen. Zo kunnen we het textiel optimaal beheren. Geen zorgen, deze technologie zit in de zoom verwerkt. Daarom is deze niet te zien of te voelen!

Altijd bij u in de buurt

Er is altijd wel een CleanLease vestiging bij u in de buurt. Wij hebben maar liefst 27 locaties in heel Nederland en België, waarvan er vijf speciaal zijn ingericht voor vakantieparken. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote volumes textiel. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking en verzorgen wekelijks al voor meer dan 260 vakantieparken het textiel. Onze routes worden zo efficiënt mogelijk ingepland om de CO2 uitstoot te beperken. Zo garanderen wij een optimale dienstverlening!