OK-diensten

Al het reusable OK-textiel gesteriliseerd

Vervoeren, sorteren, wassen én steriliseren. Wij nemen het u allemaal uit handen en in deze combinatie zijn wij uniek. Alleen bij CleanLease kunt u zowel het wasproces als de sterilisatie van uw producten onder één dak laten verzorgen. Wij bieden een gecertificeerd kwaliteitssysteem voor optimale zekerheid. Hierin worden onder meer operatiejassen en patiëntenafdekmaterialen onder geconditioneerde omstandigheden behandeld en gesteriliseerd.

STERILISATIEPROCES

Verwerking in de CleanRoom

Na binnenkomst in onze vestiging wordt het textiel gesorteerd, gewassen en gedroogd. Aangekomen in onze speciale cleanroom krijgt ieder artikel een uitgebreide controle op beschadigingen en reinheid. In een gemechaniseerd proces worden de OK jassen gevouwen en per stuk geregistreerd. Ook de afdekmaterialen worden met een zelfde zorgvuldigheid behandeld. De OK artikelen gaan vervolgens het stoomsterilisatieproces in. Tenslotte vindt een eindcontrole plaats, waarin gecheckt wordt of het proces volgens de eisen verlopen is. Onder de juiste condities en voorzien van de juiste informatie, worden de producten vervolgens klaargemaakt voor transport. Onze chauffeurs zorgen dat de pakketten keurig bij uw ziekenhuis of kliniek geleverd worden. Because we care!

STERILISATIEPROCES

Stoomsterilisatie

Om OK-producten aan de hoogst haalbare hygiëne normen te laten voldoen, maken wij gebruik van sterilisatie door stoomsterilisatie. Sterilisatie met stoom is zeer effectief tegen alle micro-organismen. Het is daarom goed toepasbaar voor textiel en daarmee dus zeer geschikt voor onze OK-producten. Dankzij moderne besturingssystemen op stoomsterilisatoren, zijn de processen snel en betrouwbaar. Zo kunnen wij een optimale hygiëne van alle OK-producten garanderen.

OK-PRODUCTEN

Duurzame HP of SP jas voor de OK

Onze OK-jassen zijn in twee uitvoeringen leverbaar: de  Standard Performance (SP) jas en de High Performance (HP) jas. De OK jassen bieden een duurzaam alternatief voor wegwerp OK jassen. De jassen zijn antistatisch en hebben een minimale partikelafgifte. Dankzij de pasvorm en de gebruikte materialen voelt de jas licht en comfortabel. Door de inventieve ceintuurplaatsing sluit de jas goed en wordt uitstekend verdeeld over het lichaam, waardoor de gebruiker zich optimaal kan bewegen. De OK jassen zijn voorzien van een UHF-chip. Met deze chip kunnen we kleding traceren en zo verlies en verspilling tegengaan.

OK-producten

Groot assortiment aan afdekmaterialen

Ons assortiment aan gesteriliseerde afdekmaterialen is zeer uitgebreid. We hebben alle denkbare doeken op voorraad. Van gatendoeken, afdekdoeken tot absorptiedoeken. Indien gewenst alvast getaped met onze speciale tape, zodat er geen lijmresten achterblijven en het doek gemakkelijk hergebruikt kan worden. We kunnen ieder mogelijk pakket op maat samenstellen. Daarnaast kunnen we zelfs de OK-materialen aan het pakket toevoegen. Denk aan gaasjes, spuiten, naalden etc. Wilt u meer hierover weten? Bel gerust voor een afspraak, we laten u met trots zien wat wij voor u kunnen betekenen!

DUURZAAM VERPAKT

Verpakken met zorg

Hygiëne en duurzaamheid gaan bij ons hand in hand. Daarom verpakken wij onze OK-producten met materiaal dat 100% recyclebaar is. Uniek aan dit materiaal is dat het tevens gebruikt kan worden in het sterilisatieproces. Zo dragen we ook in deze stap van het proces bij aan vermindering van de medische afvalberg.

CERTIFICERING

Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 13485

Wij beschikken over het ISO 13485 certificaat. Dit is een kwaliteitsmanagementsysteem standaard voor medische hulpmiddelen. Deze internationale erkende norm wordt gebruikt door bedrijven binnen de wereld van medische hulpmiddelen. Hiermee tonen wij aan dat we consequent voldoen aan de eisen van klanten en regelgevende instanties die zich inzetten voor kwaliteit en patiëntveiligheid. Daarnaast zijn onze medische hulpmiddelen voorzien van een CE markering. Dit geeft aan dat onze producten aan de relevante Europese richtlijnen op het gebied van milieu, veiligheid en gezondheid voldoen.

Maak een afspraak met onze adviseur

CleanLease is uw partner in gesteriliseerd materiaal voor uw OK. We kunnen ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft over onze diensten of producten. Daarom zijn wij telefonisch en online voor u bereikbaar.