LEISURE

Wasservice

Er komt heel wat kijken bij een professionele textielverzorging. Onze wasprocessen zijn duurzaam en efficiënt ingericht. Het textiel wordt netjes gepakketteerd en in rolcontainers op uw park geleverd. Na de levering nemen wij direct het vuile linnen mee retour naar de wasserij om weer schoon te kunnen wassen, volgens strenge kwaliteitsnormen. Wij bedienen alle vakantieparken in Nederland en België vanuit vijf industriële wasserijen. We gebruiken daarbij onze ervaring en nauwkeurige forecast, zodat wij goed voorbereid zijn op drukke (vakantie-)weken. Mede dankzij onze professionals in de wasserij en ervaren chauffeurs zijn wij al voor meer dan 260 vakantieparken een betrouwbare partner op het gebied van textielverzorging.

Wasservice

Kwaliteit borgen

Onze wasserijen worden continu voorzien van de laatste innovaties en technologieën. Om het wasproces duurzamer, maar ook nóg beter en efficiënter te maken. Onze mangelstraten zorgen dat het linnen kreukvrij wordt. Tevens wordt er gebruikt gemaakt van cameradetectiesystemen, zodat wij afkeur uit het proces kunnen halen.

Het wasproces wordt nauwkeurig afgesteld, zodat de kleur behouden wordt en de was hygiënisch schoon komt.

Wasservice

Duurzaam wasproces

Duurzaamheid zit in het DNA van CleanLease. Wij voldoen aan alle milieu wet- en regelgeving en streven ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten met onze activiteiten. Dit houdt in dat we continu inzetten op het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en water voor de faciliteiten in het wasproces. Dit is belangrijk voor de milieu-impact van het wasproces en, in mindere mate, de uitstoot van fijnstof van het wagenpark.

Wij hebben een milieumanagementsysteem geïmplementeerd volgens ISO 14001 dat jaarlijks door een certificerende instelling wordt gecontroleerd. Door te voldoen aan deze certificering zorgen wij voor een verantwoord gebruik van hulpbronnen en verminderen wij de belasting op onze omgeving.

Lees meer over ons duurzaamheidsbeleid
Wasservice

Betrouwbaar

Laagseizoen of hoogseizoen? U moet altijd kunnen vertrouwen op voldoende kwalitatief textiel! Wij zijn gewend om wekelijks voor meer dan 200.000 gasten en op meer dan 260 vakantieparken het textiel te verzorgen. Dat maakt ons uw betrouwbare partner!

Wasservice

Kwalitatief textiel met slimme techniek

Met onze onzichtbare RFiD-chips in het textiel weten we op ieder moment precies waar het textiel zich bevindt. Maar ook hoe vaak het artikel al is gewassen. Zo kunnen we het textiel optimaal beheren. Geen zorgen, deze technologie zit in de zoom verwerkt. Daarom is deze niet te zien of te voelen!

Altijd bij u in de buurt

Er is altijd wel een CleanLease vestiging bij u in de buurt. Wij hebben maar liefst 27 locaties in heel Nederland en België, waarvan er vijf speciaal zijn ingericht voor vakantieparken. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote volumes textiel. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking en verzorgen wekelijks al voor meer dan 260 vakantieparken het textiel. Onze routes worden zo efficiënt mogelijk ingepland om de CO2 uitstoot te beperken. Zo garanderen wij een optimale dienstverlening!