Certificeringen & keurmerken

Een overzicht van certificaten, keurmerken en andere controles en toetsingen, uitgevoerd door onafhankelijke derden. 

1.png

CERTEX (kwaliteitsmanagementsysteem)

CleanLease B.V. heeft aangetoond te beschikken over een CERTEX Kwaliteitshandboek voor Textielverzorging dat voldoet aan de norm ISO 9001 voor het toepassingsgebied Wasserij en linnen- verhuur voor de klantgroepen gezondheidszorg, horeca, scheepvaart, handel en industrie.

6.png

TUV – ISO 14001 (milieumanagement systeem)

Wij voldoen aan de normen van ISO 14001 voor het verhuren en beheren, reinigen en distribueren van textiel en het distribueren van aanverwante producten voor klanten in de zorgsector, de horeca en de recreatie.

 

3.png

CERTEX – ISO 9001

Wij beschikken over een CERTEX Kwaliteitshandboek voor Textielverzorging dat voldoet aan de norm, ISO 9001 voor het toepassingsgebied Wasserij en linnenverhuur voor de klantgroepen gezondheidszorg, horeca, scheepvaart, handel en industrie.

8.png

PSO – Prestatieladder Socialer Ondernemen – Trede 3 30+

Wij voldoen aan de normen voor trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Dit houdt in dat wij aan de gestelde kwantitatieve eisen van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet voldoen.

5.png

CERTEX – NEN-EN 14065 (RABC)

Wij beschikken over een CERTEX Kwaliteitshandboek voor Textielverzorging dat voldoet aan de norm, inclusief NEN-EN 14065 (RABC) voor het toepassingsgebied Wasserij en Linnenverhuur voor de klantgroepen gezondheidszorg, horeca, scheepvaart, handel en industrie.

7.png

TIM – Beoordeling Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het MVO-register heeft via haar TIM-meting het MVO-programma van CleanLease beoordeeld met vijf sterren. Dit is het hoogst haalbare niveau.

 

4.png

SGS – ISO 13485 (kwaliteitsmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen)

Wij voldoen aan de normen van ISO 13485 voor het Reinigen, herstellen, vouwen, verpakken, stoom steriliseren en leveren van herbruikbare en single use afdekmaterialen en operatiejassen voor chirurgische ingrepen.

9.png

LEAN AND GREEN

Lean and Green Award voor het transformeren van de Lean & Green ambitie in een plan van actie tot het realiseren van CO2 reductie binnen 5 jaar.

 

DIRECTIVE 93/42/EEC MEDICAL DEVICES

Herbruikbare, steriele afdekmaterialen en operatiejassen voor operatiekamers. Het managementsysteem van CleanLease Medical voldoet aan de Richtlijn medische hulpmiddelen 93/42/ EEG, Annex V, beperkt tot de aspecten van het produceren onder veilige en steriele omstandigheden.