Wij zoeken nieuwe collega’s!

CleanLease is specialist in duurzame textielverzorging. Dit betekent dat wij textiel van hoge kwaliteit reinigen en verhuren aan onze klanten. En dat al meer dan 100 jaar. Wij willen iedere dag nóg een beetje beter worden. Voor onze klanten, onze collega’s en voor het milieu. We leveren onze diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België. 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s in de productie. Mensen met passie voor het vak. We werken keihard om onze klanten blij te maken, maar ook heel veel plezier met elkaar. Samen de schouders eronder, samen successen vieren. Samen zijn we één CleanLease. 

Wil je ook bij ons komen werken? Of eerst eens komen kijken om sfeer te proeven?  Je bent altijd welkom voor een gesprek. Onze recruiters Roze en Angela staan voor je klaar! 

Een diverse baan

Wat doe je als productiemedewerker bij CleanLease?

Onze klanten zijn ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen en vakantieparken. Met jouw werk in de productie zorg je ervoor dat zij beschikken over schoon en comfortabel textiel. Een verantwoordelijke baan. Om jouw werk zo afwisselend mogelijk te houden, kan je op verschillende afdelingen ingezet worden. Wel zo fijn om

Werkzaamheden:

·      Sorteren en verwerken van aangeboden textiel.

·      Zorgen voor een efficiënte doorloop van vuil en schoon textiel.

·      Het laden, lossen en bedienen van de container wasinstallatie/container reiniger.

·      Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

Bekijk onze bedrijfsvideo
Dit bieden wij jou

Daarom werk je bij CleanLease

Wij zijn een betrokken werkgever met een grote diversiteit waar iedereen welkom is. 

Je zorgt dat ziekenhuizen en zorginstellingen beschikken over schoon en comfortabel linnengoed en kleding. Superbelangrijk werk dus!

We besteden veel aandacht aan innovatie. Dit betekent dat je werkt met nieuwe machines en sommige locaties zelfs robots.

Maak carrière met onze CleanLease Academy

Je krijgt een mooi salaris, goed pensioen en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je komt te werken in een hecht team met de leukste collega’s.  

Waar wil jij werken?

Je vindt ons door heel Nederland én België

Wist je dat wij meer dan 25 vestigingen in Nederland en België hebben? Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar ze staan te springen om nieuwe collega’s in de productie! Ben jij onze nieuwe topper die ervoor zorgt dat onze klanten worden voorzien van schoon en fris linnen? Waar wacht je nog op, vul snel hieronder je gegevens in. 

Contact opnemen

We vinden het ontzettend leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Onze recruiters Angela en Roze horen graag van je!