RCN en CleanLease: een vlekkeloos partnership

Recentie RCN Vakantieparken

RCN en CleanLease: een vlekkeloos partnership

“CleanLease heeft een kundig Leisure team dat informeert, luistert en beloftes keurig nakomt. De uitrol op onze vakantieparken is vlekkeloos verlopen en we kijken ernaar uit om ons prettige partnership nog jaren voort te zetten!” Aan het woord is Stef Daams, Manager Operations & Support bij RCN Vakantieparken.

Al ruim 70 jaar biedt RCN een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en accommodaties midden in de natuur. Iedere camping en ieder vakantiepark van RCN is uniek en beschikt over een eigen karakter. Bij RCN beleef je een vakantie unieke vakantie-ervaring met oog voor de wereld om ons heen. Daar dragen wij natuurlijk graag ons steentje aan bij!

We vroegen Stef hoe hij de samenwerking met CleanLease ervaart: “Met 72 jaar ervaring in de recreatiebranche is het zoeken naar de juiste leveranciers en dienstverleners niet altijd makkelijk. Onze eisenlijst wordt steeds langer en we leren ieder jaar weer meer over wat het beste bij ons en onze gasten past. In onze zoektocht naar een nieuwe linnenleverancier eind 2021, hebben wij diverse partijen gesproken, van grotere bedrijven tot kleinere spelers. Cleanlease stond ook op onze lijst en kwam direct naar voren als bekwame partij met ook een heel aantal jaren ervaring, passend bij die van ons.

Het gehele traject van eerste contact tot uitrol op onze vakantieparken in Nederland is vlekkeloos verlopen. In mei 2022 zijn we officieel van start gegaan en wij ervaren de samenwerking nog steeds als zeer goed. Het is fijn dat er voldoende tijd wordt gemaakt voor evaluatie momenten. De parken hebben snel contact, zowel online voor het bestelproces als offline tijdens een parkbezoek door het Leisure team. Wij kijken er naar uit om deze prettige partnership nog jaren voort te zetten!”