Kick-off van onze monteursopleiding

Begin november was het zover, de aftrap van onze eigen monteursopleiding! Een groep van tien enthousiaste leerling-monteurs werden op onze locatie in Tiel welkom geheten en verder geïnformeerd over de opleiding.

De mbo vakopleiding tot monteur wordt verzorgd in samenwerking met Technicom Opleidingen en Randstad. Docent Martin De ruig, opleidingsadviseur Susan Visschers en operationeel manager Annemieke van der Putten hebben samen met projectmanager Paul Lassooy en recruiter Angela Krauss – Everwijn nog eens extra benadrukt waarom ze de totstandkoming van deze opleiding zo belangrijk vinden. In een markt waarin het lastig is om technisch personeel te vinden, hebben wij gekozen om te investeren in mensen door ze een opleiding ‘on the job’ te bieden.

Cleanlease, Randstad en opleider Technicom hebben de handen ineen geslagen om een kwalitatief inhoudelijk programma vorm te geven. Onze eigen leidinggevenden spelen eveneens een belangrijke rol in het traject. Praktijkbegeleiding en educatieve begeleiding gaan hand in hand. Zo investeren we samen in de toekomst, want we hebben alle nieuwe monteurs keihard nodig. De opleiding duurt twee jaar, waarbij de leerlingen één dag in de week naar school en de andere dagen direct aan de slag gaan binnen onze organisatie.

We vinden het belangrijk om te investeren in onze mensen. Een groot deel van de startende groep bestaat dan ook uit personeel dat al bij CleanLease werkzaam is. Zo bieden we kansen en doorgroeimogelijkheden. We zijn trots dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons personeel.

We kijken uit naar een succesvol vervolg in onze samenwerking met Technicom Opleidingen en Randstad. Alle leerlingen heel veel plezier gewenst tijdens deze mooie en unieke opleiding!