Wij zorgen ervoor dat u en uw klanten iedere dag beschikken over schoon, comfortabel en duurzaam textiel.

Al meer dan 100 jaar zijn wij gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. We leveren onze diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België. Altijd in de buurt, toegankelijk en betrokken. Als betrouwbare partner staan we naast onze klant en bieden we totaaloplossingen op maat. We streven naar een continue kwaliteitsverbetering, optimalisatie van de kosten over de gehele keten en verkleining van onze CO2 footprint. Samen maken we CleanLease iedere dag weer een beetje beter. Voor onze klanten, medewerkers en voor het milieu.

 

Bekijk onze bedrijfsvideo
Innovatie & ontwikkeling

Zo werken we slimmer én efficiënter samen

Samen met onze klanten, partners en leveranciers werken we aan innovatieve projecten, bouwen we aan duurzame productlijnen en zetten we slimme technologieën in om u nu, en in de toekomst, optimaal van dienst te zijn.

Lees meer over onze innovaties
Het pad naar duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met CleanLease

Duurzaam ondernemen is ingebed in het beleid van CleanLease en vinden wij meer dan belangrijk. Onze ambities zijn dan ook hoog. Wij hebben de vijf kernthema’s van ons MVO-beleid dan ook verbonden aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. We gaan zo zorgvuldig mogelijk om met het milieu, zorgen goed voor onze mensen en vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen een prioriteit.

  • Vijf sterren in het MVO-Register
  • Inzet op maximale bijdrage aan verduurzaming in de keten
  • Divers en inclusief werkgeverschap – PSO 30+

Ga naar onze duurzaamheidspagina

Contact opnemen

U vindt ons door heel Nederland én België Egghunt Care

 

Altijd in de buurt en bereikbaar! We hebben meer dan 25 vestigingen in zowel Nederland als België.

Wilt u direct contact?

Onze klantenservice staat voor u klaar, bekijk hier onze contactgegevens.

Bel ons op +31 (0)88 4002700